fredag den 25. april 2014

Chili con carne med chokolade

Dette er en luksus servering med nachos. Normalt laver jeg ikke chili con carne med nachos, men da det nu var fredag, blev min kæreste og jeg enige om at det var okay.

Jeg har længe ville prøve at komme chokolade i min chili con carne, men jeg har aldrig haft chokolade når vi skulle lave det. Jeg kom 50 g chokolade i, men det smagte ikke rigtig af chokolade. Næste gang vil jeg prøve med 100 g chokolade. 
Ideen med at komme chokolade i chili con carne har jeg fra Camilla Plum. Hun havde en udsendelse om mexicansk mad, hvor hun brugt chokolade som jævning og til at fremhæve krydderiernes smag.  


Kyllingesalat med appelsin

Denne salat er virkelig god. Hvis den serveres perlespelt kan man servere den som hovedret til 2 personer.


Kavarma

Min mor har ofte lavet denne ret, efter vi havde været i Bulgarien.

onsdag den 16. april 2014

Hjemmelavet ravioli med hytteost og skinke i tomatsauce

I torsdags lavede jeg lasagne med hjemmelavet pastaplader. Da lasagnen var samlet stod jeg med en masse ekstra pasta, og var lidt i tvivl om hvorvidt det kunne fryses. I stedet for at smide det ud tog jeg pastaen med hen til min mor og sammen lavede vi ravioli. 


tirsdag den 8. april 2014

Dahl

Denne ret er utrolig god. 
Til 2 personer.

Tun kager med safran ris

Disse tun kager er virkelige gode. 

Kylling Lo Mein i en gryde

Denne ret er let at lave da det hele skal laves i en gryde. Retten er dog ikke særlig asiatisk da der skal bruges fuldkorns pasta, men hvis man vil gøre retten mere asiatisk kan pastaen udskiftes med nudler.