tirsdag den 8. april 2014

Kylling Lo Mein i en gryde

Denne ret er let at lave da det hele skal laves i en gryde. Retten er dog ikke særlig asiatisk da der skal bruges fuldkorns pasta, men hvis man vil gøre retten mere asiatisk kan pastaen udskiftes med nudler. 



Ingredienser:
225 g kyllinge bryst 
370 g fuldkorns pasta
4 gulerødder
1 peberfrugt
1 bundt forårs løg eller 1 almindelige løg
1/2 dl soja
2 tsk hvidløgspulver
1/2 tsk peber
8 dl vand
2 kyllingeboullion terninger
2 tsk olie

Skræl gulerødderne og skær dem i strimler.
Hak gulerødder og løg.
Skær kyllingen i tern.
Kom alle ingredienserne i en gryde.
Lad retten simre i 15 minutter.
Jævn saucen. Jeg brugte 3 tsk rismel.
Sluk for varmen og lad retten stå i 5 minutter.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar